Jana MANIUROVÁ

Bakalářská práce

Rtuť v potravinách: analýza rybích produktů na českém trhu

Mercury in food: analysis of fish product on the Czech market
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou kontaminace vodních zdrojů v návaznosti na rybí zástupce organismů s popisem důležitých životních pochodů a možností akumulace těžkých kovů. Důraz je kladen především na kontaminaci rtutí, zdroje výskytu, vliv na lidské zdraví a životní prostředí, následné reakce organismu jakožto odezvy expozice. Zvláštní pozornost je věnována chemickým, biologickým a mechanickým …více
Abstract:
Bachelor thesis deals with the contamination of water resources in relation to fish representative organisms with a description of important life processes and the possibility of accumulation of heavy metals. Emphasis is placed on mercury contamination, source of occurrence, impact on human health and the environment, the subsequent reaction of the body as a response exposure. Particular attention …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2013
Zveřejnit od: 22. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Hana Sezimová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MANIUROVÁ, Jana. Rtuť v potravinách: analýza rybích produktů na českém trhu. Ostrava, 2013. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Přírodovědecká fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 22. 4. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Přírodovědecká fakulta