Bc. Pavel Suchánek

Diplomová práce

Reologie medu

Rheology of honey
Anotace:
Tato diplomová práce je zaměřena na reologii medu. Teoretická část se zabývá druhy medu, jeho získáváním, chemickým složením, a především jeho fyzikálními vlastnostmi, z nichž klade důraz především na reologii. Reologie je v práci dále rozebírána, zejména co se týče jejího vztahu k jednotlivým druhům medu. Věnuje se základním typům reologických látek, se zaměřením na kapaliny a přístroje schopné analyzovat …více
Abstract:
This diploma thesis is focused on rheology of honey. The theoretical part deals with the types of honey, its obtaining, chemical composition, and primarily its physical quality, from which it focuses especially on rheology. Rheology is in more detail analysed in the thesis, especially with regard to its relation to every particular type of honey. It deals with basic types of rheological substances …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Antonín Přidal, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin