Bc. Lenka KRČMÁŘOVÁ

Diplomová práce

Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků

Application of Sheep Meat in Heat - Treated Meat Products
Anotace:
Diplomová práce se zabývá aplikací skopového masa do tepelně opracovaných výrobků, jakým způsobem jsou masné výrobky podílem skopového masa ovlivňovány a jaké je nejvhodnější procentuální zastoupení skopového masa v masných výrobcích pro spotřebitele nejpřijatelnější. Cílem je zvýšit spotřebu jehněčího a skopového masa u veřejnosti.
Abstract:
This thesis deals with the application mutton in heat-processed products and the way in which meat products are mutton share influence and what is best represented by the percentage of sheep meat in the meat product most acceptable to consumers. The aim is to increase the consumption of lamb and mutton from the public.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2013
Zveřejnit od: 13. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KRČMÁŘOVÁ, Lenka. Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 13. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe