Lukáš PAJONK

Bakalářská práce

Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin

Analysis of Chosen Properties of Matters Using Dielectric Spectroscopy
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá zkoumáním využití měření dielektrických vlastností pro měření kvality potravin, konkrétně jedlých olejů. Zaměřuje se na změny jejich vlastností vlivem času, světla a tepla. Konkrétně se zaměřuje na měření relativní permitivity a disipačního faktoru.
Abstract:
This bachelor's thesis examines the use of measuring dielectric properties for measuring the quality of foods, particularly edible oils. It focuses on changes in their characteristics with time, light, and heat. Specifically, focusing on the measurement of relative permittivity and dissipation factor.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2013
Zveřejnit od: 30. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PAJONK, Lukáš. Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 30. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta aplikované informatiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta aplikované informatiky

Bakalářský studijní program / obor:
Inženýrská informatika / Bezpečnostní technologie, systémy a management