Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin – Lukáš PAJONK
Lukáš PAJONK
Bakalářská práce
Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin
Analysis of Chosen Properties of Matters Using Dielectric Spectroscopy
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá zkoumáním využití měření dielektrických vlastností pro měření kvality potravin, konkrétně jedlých olejů. Zaměřuje se na změny jejich vlastností vlivem času, světla a tepla. Konkrétně se zaměřuje na měření relativní permitivity a disipačního faktoru.Abstract:
This bachelor's thesis examines the use of measuring dielectric properties for measuring the quality of foods, particularly edible oils. It focuses on changes in their characteristics with time, light, and heat. Specifically, focusing on the measurement of relative permittivity and dissipation factor.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2013
Zveřejnit od: 30. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PAJONK, Lukáš. Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta aplikované informatikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta aplikované informatikyBakalářský studijní program / obor:
Inženýrská informatika / Bezpečnostní technologie, systémy a management
Práce na příbuzné téma
-
Širokopásmová dielektrická spektroskopie jako moderní diagnostická technika pro hodnocení dielektrických vlastností pevných a kapalných elektroizolačních materiálů
Robert HUBAČ -
Dielektrická spektroskopie v elektrotechnologické diagnostice
Jiří ULRYCH -
Optická emisní spektroskopie bariérového výboje
Roman Jíra -
Studie sběru použitého kuchyňského oleje ve vybrané lokalitě
Tereza Havelková -
Vliv stárnutí fritovacího oleje na jeho vybrané požárně technické charakteristiky
Jiří Strakoš -
Řešení problematiky upotřebených jedlých olejů a tuků v malých obcích
Veronika Šalandová