Petra Puhlovská
Bakalářská práce
Bezpečnost potravin
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje problematice bezpečnosti potravin v Evropské unii, detailněji pak v prostředí České republiky. Je zde představena základní legislativa, instituce, systém zajištění bezpečnosti potravin i systém varování. Zaobírá se analýzou dodržování pravidel bezpečnosti potravin v České republice na základě výročních zpráv Státní zemědělské a potravinářské inspekce. Tato analýza se zabývá …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the issue of food safety in the European Union, more precisely in the environment of the Czech Republic. It introduces basic legislation, institutions, a food safety system and a warning system. It deals with the analysis of compliance with food safety rules in the Czech Republic on the basis of annual reports of the Czech Agriculture and Food Inspection Authority. This …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Zdeněk Matěja, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Puhlovská, Petra. Bezpečnost potravin. Pardubice, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správníUniverzita Pardubice
Fakulta ekonomicko-správníBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management ochrany podniku a společnosti
Práce na příbuzné téma
-
Peněžité sankce uložené Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí za správní delikty spáchané ze strany výrobců a dovozců tabákových výrobků od počátku pandemie COVID – 19
Martina Šetinová -
Marketingová a komunikační strategie Státní zemědělské a potravinářské inspekce
Eva Clarkson -
Legislativa a způsobilosti pro zahájení podnikání v oboru vinohradnictví a vinařství
Vojtěch Salajka -
Dotace na udržování a obnovu kulturního dědictví venkova a venkovských prvků
Vojtěch Mráz -
Správní řízení v působnosti Státní zemědělské a potravinářské inspekce
Jakub Kománek -
Česká republika jako aktér při podpoře agendy kvality potravin v EU
Kristýna Galejová -
Rozumíme označování potravin?
Mirjana Stanojković -
Zdanění nezdravých potravin
Klára Jahodová