Elaine Anit

Diplomová práce

Analysis of volatile compounds in a value-added jerky by incorporating Ajwain and Thyme essential oils

Abstract:
Practical applications of essential oils in food processing and preservation are being investigated by the food industry. Recent interest has been generated in essential oils due to their broad array of significant biological effects on food and human health. The bioactive components found in essential oils are that contributes to their therapeutic and antibacterial properties. Bioactive compounds …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2024
  • Vedoucí: doc. Ing. Klára Urbanová, Ph.D.
  • Oponent: Pavlína Kyjaková, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta tropického zemědělství

Magisterský studijní program:
Agri-food Systems and Rural Development

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 46zas4 46zas4/2
27. 4. 2024
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.