Pavlína Dočekalová

Bakalářská práce

Mikroorganismy jako kontaminanty drobných tepelně opracovaných masných výrobků

Microorganisms as contaminants of small heat-treated meat products
Anotace:
Tato bakalářská práce se věnuje mikrobiální kontaminaci drobných tepelně opracovaných masných výrobků. Literární část se zabývá obecným rozdělením masných výrobků. Popisuje také suroviny a technologické operace pro výrobu tepelně opracovaných drobných masných výrobků. Dále charakterizuje jednotlivé skupiny mikroorganismů a podmínky umožňující jejich činnost. Zaměřuje se především na bakterie způsobující …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with microbial contamination of small heat-treated meat products. The literature section deals with the general classification of meat products. It also describes the raw materials and technological operations for the production of heat-treated small meat products. It further characterises the different groups of microorganisms and the conditions that enable their activity …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2024
  • Vedoucí: doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
  • Oponent: Alena Saláková, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta