Využití olivovníku v potravinářském průmyslu – Emílie KOVÁŘOVÁ
Emílie KOVÁŘOVÁ
Bakalářská práce
Využití olivovníku v potravinářském průmyslu
Usage olive tree in food processing industry
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na olivovník. Plody této rostliny jsou využívány již po staletí a v dnešní době má význam především olivový olej. Podrobně popisuji technologii jeho výroby, chemické složení a hlavní produkční centra. Práce podává ucelený pohled na problematiku využívání olivového oleje v potravinářství.Abstract:
Bachelor's thesis focuses on the olive tree. Products of this crop are being used for centuries and nowadays is important especially olive oil. I describe in detail the technology of production, chemical composition and main production center. Thesis provides a comprehensive look at the issue of the use of olive oil in the food industry.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2010
Identifikátor:
15263
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 9. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOVÁŘOVÁ, Emílie. Využití olivovníku v potravinářském průmyslu. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 25. 08. 2010
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Technologie výroby outdoorových nožů se zaměřením na tepelné zpracování polotovarů
Vojtěch Karaus -
Procesy zpracování dřeva a problematika technologie výroby polotovarů
Samuel Šimo -
Technologie výroby loveckého nože z vrstvených materiálů
Zdeněk Hála -
Kvalita kachního a husího masa a jejich technologie zpracování
Vojtěch Weiss -
Metalurgická výroba a zpracování ocelí pro vodíkové technologie
Matouš Brejcha -
Posouzení technologie výroby tažných háků z hlediska dosažené jakosti výroby
Jan Botoš -
Optimalizace technologie výroby dutých výkovků z C-Mn ocelí
David Gavelčík -
Technologie výroby čerstvých sýrů v závislosti na použitých surovinách a podmínkách výroby
Jana Koudelková