Emílie KOVÁŘOVÁ

Bakalářská práce

Využití olivovníku v potravinářském průmyslu

Usage olive tree in food processing industry
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na olivovník. Plody této rostliny jsou využívány již po staletí a v dnešní době má význam především olivový olej. Podrobně popisuji technologii jeho výroby, chemické složení a hlavní produkční centra. Práce podává ucelený pohled na problematiku využívání olivového oleje v potravinářství.
Abstract:
Bachelor's thesis focuses on the olive tree. Products of this crop are being used for centuries and nowadays is important especially olive oil. I describe in detail the technology of production, chemical composition and main production center. Thesis provides a comprehensive look at the issue of the use of olive oil in the food industry.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2010
Identifikátor: 15263

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 9. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOVÁŘOVÁ, Emílie. Využití olivovníku v potravinářském průmyslu. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 25. 08. 2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe