Analýza spotřeby vybraných potravin v ČR – Bc. Šárka Šefčíková
Bc. Šárka Šefčíková
Diplomová práce
Analýza spotřeby vybraných potravin v ČR
Analysis of consumption of selected foodstuffs in the CR
Anotace:
Diplomová práce „Analýza spotřeby vybraných potravin ČR“ je zaměřena na vymezení faktorů, které ovlivňují chování spotřebitele při nákupu masa. Vývoj spotřeby masa má jeden velký milník a tím je rok 1989. Do tohoto roku spotřeba všech druhů mas meziročně rostla bez větších výkyvů, ovšem v období po „sametové revoluci“ došlo ve spotřebě masa k velkým změnám, které souvisely zejména se skokovou nabídkou …víceAbstract:
The thesis "Analysis of consumption of selected foodstuffs in the CR" is aimed at defining the factors that influence the consumer's behaviors when buying meat. The development of meat consumption has one big milestone and that is 1989. Until this year, consumption of all types of meat grew year-on-year without major fluctuations, but in the period after the "sametová revoluce" there were major changes …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jiří Mach, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva