Faktory ovlivňující postmortální zrací procesy vepřového masa. – Štěpán Zajíček
Štěpán Zajíček
Bakalářská práce
Faktory ovlivňující postmortální zrací procesy vepřového masa.
Evaluation of effects on postmortem meat quality.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jaroslav Čítek, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZAJÍČEK, Štěpán. \textit{Faktory ovlivňující postmortální zrací procesy vepřového masa.}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/4gjjsh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva