Aktuální stav ekologické produkce, výroby a dostupnosti biopotravin v Olomouckém kraji – Bc. Barbora Navrátilová
Bc. Barbora Navrátilová
Diplomová práce
Aktuální stav ekologické produkce, výroby a dostupnosti biopotravin v Olomouckém kraji
The current situation of organic production, and availability of organic food in the Olomouc Region
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá aktuálním stavem ekologické produkce, výrobou a dostupností biopotravin na území Olomouckého kraje. V teoretické části jsou definovány stěžejní pojmy související s danou problematikou, tedy základní principy ekologického zemědělství a výroby biopotravin, na což navazuje popis současného stavu trhu s biopotravinami v České republice. V praktické části je uvedena základní …víceAbstract:
This thesis deals with the current situation of organic production, and availability of organic food in the Olomouc Region. The theoretical part defines the key concepts that are related to the main theme of the thesis, i.e. fundamental principles of organic farming and organic food production. This part also describes the current situation on the Czech organic food market. The practical part introduces …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tamara Dryšlová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NAVRÁTILOVÁ, Barbora. \textit{Aktuální stav ekologické produkce, výroby a~dostupnosti biopotravin v~Olomouckém kraji}. Online. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/4m7tr2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agrobyznys
Práce na příbuzné téma
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Monitoring prostředí na Mikrobiologickém ústavu Fakultní nemocnice u svaté Anny v Brně a na Transfuzním a tkáňovém oddělení Fakultní nemocnice Brno
Tereza Pavlíková -
Hydrogeologický průzkum a monitoring při výstavbě silnic a dálnic s dopadem implementace Evropské směrnice o vodách do legislativy ČR
Kamila Möcklová -
Monitoring obojživelníků na mokřadní ploše v Kunčicích u Hradce Králové
Štěpán Rovenský -
Monitoring jakosti vody vybraného malého vodního toku
Daniela Čermáková -
Biopotraviny v cukrářství - informovanost a zájem obyvatel v Jihomoravském kraji
Eva Grbavčicová -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Biopotraviny: výrobní a odbytový potenciál horských a podhorských oblastí (Jihočeský kraj)
Alena HORSKÁ