Marcela Kučerová

Bakalářská práce

Káva a její účinky na lidský organismus

Coffee and its Effects on the Human Organism
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je zaměřit se na různé pozitivní a negativní dopady na lidský organismus spojené s konzumací kávy. Nejprve budu informovat o tom, jak se káva pěstuje, zpracovává a jaké je její chemické složení. Dále pak uvedu získané informace o pozitivních i negativních účincích kávy na lidský organismus. Závěr práce bude věnován i informacím o dvojí kvalitě kávových výrobků a o Fairtrade …více
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to focus on the various positive and negative effects on the human body associated with coffee consumption. First, I will inform you on how coffee is grown, processed and what is its chemical composition. Then I will give the information obtained about the positive and negative effect of coffee on the human body. The conclusion of the thesis will be devoted to news …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Dalibor Húska, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta