Bc. Aneta Kremová

Diplomová práce

Mykologické aspekty běžného a bio chleba

Mycological aspects of normal and bio bread
Anotace:
Chléb je součástí našeho každodenního jídelníčku již od starověku. Ačkoli se nejedná o rizikovou potravinu, je možná mikrobiální kontaminace a to hlavně plísněmi.Kontaminace závisí především na podmínkách zpracování, skladování a dodržení hygienických zásad. Riziko kontaminace lze ovlivnit přídavkem konzervantů a jiných látek, které inhibují růst patogenních mikroorganismů. Spory plísní, které kontaminují …více
Abstract:
Bread has been a part of our daily diet since ancient times. Although it is not a risky food to consume, there is still a possibility of microbial contamination, mainly by fungi. Contamination depends primarily on the conditions of processing, storage and hygienic factors. The risk of contamination can be influenced by the addition of preservatives and other substances which inhibit the growth of pathogenic …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Eva Popelářová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Magisterský studijní program / obor:
Kvalita a zpracování zemědělských produktů / Kvalita a zpracování zemědělských produktů

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 4p9jiz 4p9jiz/2
12. 4. 2017
Složky
Soubory
Mach, J.
12. 4. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.