Vliv modifikace bílkovin mikrobiální transglutaminasou na výrobu sýrů – Bc. Kateřina Ábelová
Bc. Kateřina Ábelová
Diplomová práce
Vliv modifikace bílkovin mikrobiální transglutaminasou na výrobu sýrů
Influence of modification of proteins by microbial transglutaminase for cheese production
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ÁBELOVÁ, Kateřina. \textit{Vliv modifikace bílkovin mikrobiální transglutaminasou na výrobu sýrů}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/4t6i4u/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.