Patrik Brejla

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Výtěžnost extraktu sladu v závislosti na způsobu rmutování v Kounickém pivovaru

Anotace:
Absolventská práce se zabývá výtěžností extraktu sladu v závislosti na způsobu rmutování. Teoretická část práce popisuje potřebné suroviny a celkový technologický postup výroby piva. Praktická část práce probíhala v Kounickém pivovaru, kde pro každou uvařenou várku piva byly použity rozdílné prodlevy a jejich teploty při rmutovacím procesu.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
  • Oponent: Jan Žižka

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.