Výtěžnost extraktu sladu v závislosti na způsobu rmutování v Kounickém pivovaru – Patrik Brejla
Patrik Brejla
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Výtěžnost extraktu sladu v závislosti na způsobu rmutování v Kounickém pivovaru
Anotace:
Absolventská práce se zabývá výtěžností extraktu sladu v závislosti na způsobu rmutování. Teoretická část práce popisuje potřebné suroviny a celkový technologický postup výroby piva. Praktická část práce probíhala v Kounickém pivovaru, kde pro každou uvařenou várku piva byly použity rozdílné prodlevy a jejich teploty při rmutovacím procesu.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
- Oponent: Jan Žižka
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BREJLA, Patrik. \textit{Výtěžnost extraktu sladu v závislosti na způsobu rmutování v Kounickém pivovaru}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/4ytek0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.