Ladislav Štěpánek

Bakalářská práce

Výroba piva pro jedince trpící celiakií

The Beer Production for Individuals Suffering from Celiac Disease
Anotace:
Cílem této bakalářské práce bylo vytvořit souhrnnou literární rešerši týkající se problematiky bezlepkového piva. Rozebírána je nejen vhodnost surovin, způsoby sladování, ale jsou diskutovány i rozdíly mezi technologií výroby běžného piva a bezlepkového piva
Abstract:
The aim of this Bachelor thesis was to provide a summarizing literary research, dealing with the issue of gluten-free beer. Moreover, not only do I analyse the appropriateness of the ingredients, the way of storing but also differences in production technology of a common beer and gluten-free.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2016
Zveřejnit od: 4. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Eva Lorencová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Štěpánek, Ladislav. Výroba piva pro jedince trpící celiakií. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 4. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin