Utilisation of brewers' spent yeast in protein powder product – Lukáš Polanka
Lukáš Polanka
Diplomová práce
Utilisation of brewers' spent yeast in protein powder product
Abstract:
Industrial residues, often perceived as waste, have raised concerns regarding environmental contamination. In recent years, there has been a growing emphasis on repurposing these byproducts to create products with added value, promoting sustainability and reducing industrial waste. This work explores the potential of utilizing industrial residues, specifically focusing on spent brewers' yeast (SBY …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 5. 2024
- Vedoucí: Diana Karina Baigts Allende, PhD.
- Oponent: Sandra Teresita Martín del Campo Barba, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POLANKA, Lukáš. \textit{Utilisation of brewers' spent yeast in protein powder product}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/597rn6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva