Lenka Nestarcová
Bakalářská práce
Oranžová vína
Orange wines
Anotace:
Tato bakalářská práce pojednává o tematice oranžových a naturálních vín. Teoretická část se soustředila na shromáždění a zpracování základních principů výroby těchto vín. Dále byla zaměřena na historické údaje týkající se výroby oranžových a naturálních vín. Tyto informace zahrnovaly prvopočátky, novodobou historii i současnost v zahraničí i na tuzemském trhu.V experimentální části byla senzoricky …víceAbstract:
This bachelor thesis is focused on the theme of orange and natural wines. The aim of the first part is collected and processed the basic principles of production of these wines. It also concentrates historical data on orange and natural wine production. This information includes beginnings, modern history and present abroad and on the domestic market.Selected orange wines were evaluated sensory and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Pavel Pavloušek, Ph.D.
- Oponent: Ivana Flajšingerová, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
-
Brand analysis of Barefoot Wine
Valerie Cibulková -
Wine consuption trends
Viktoriya Nasypova -
Wine and Wine Production from the Marketing Point of View
Anna Malakhova -
Víno a párovanie vína s jedlom
Jakub Košút -
Bio víno na Slovensku
Viktória Škrdlová -
Pozice wine sommeliera ve vinotéce
Tomáš Ventruba