Hodnocení pestrosti stravy ve vybraných školních jídelnách Jihočeského kraje – Bc. Andrea DALIHODOVÁ
Bc. Andrea DALIHODOVÁ
Diplomová práce
Hodnocení pestrosti stravy ve vybraných školních jídelnách Jihočeského kraje
Evaluation of Food Variety in Selected School Canteens in the South Bohemian Region
Anotace:
Školním stravováním se rozumí stravovací služby pro děti, žáky, studenty a další osoby, jimž je poskytováno stravování v rámci hmotného zabezpečení, plného přímého zaopatření, nebo v rámci preventivně výchovné péče formou celodenních služeb nebo internátních služeb. V zájmu přesnějšího dodržení výživových dávek byl stanoven tzv. spotřební koš potravin.V teoretické části se zaměřuji na ucelený přehled …víceAbstract:
These factors include also eating in school canteens. By this we understand nutrition services for children, pupils, students and other people whom this food is offered within material sustaining, full direct social security or within preventive care by whole day services or boarding services. In the interest of following nutrition doses, there has been set up so called consumer basket of foodstuffs …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2013
Zveřejnit od: 20. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Marie Nosková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DALIHODOVÁ, Andrea. \textit{Hodnocení pestrosti stravy ve vybraných školních jídelnách Jihočeského kraje}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/5imx3i/.
Jak správně citovat práci
DALIHODOVÁ, Andrea. Hodnocení pestrosti stravy ve vybraných školních jídelnách Jihočeského kraje. Č. Bud., 2013. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 20.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 20. 5. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaMagisterský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Výživa dětí ve vybraných školních zařízeních v Jihomoravském kraji - srovnání kvalitativní stránky
Lucia Štepániková -
Hodnocení frekvence a kvality stravy školních dětí 4. třídy ZŠ 28. října v České Lípě
Kateřina HONZEJKOVÁ -
Výživa a pohyb u dětí školního věku
Nikol HNÁTOVÁ -
Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách
Lucie PAVCOVÁ -
Možnosti využití učení v pohybu u dětí mladšího školního věku na základě doporučení pokusného ověřování programu Pohyb a výživa na vybrané základní škole.
Martina Obrdlíková -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Plnění spotřebního koše a doporučená pestrost stravy
Filip Machala -
Aplikace projektu Zdravá školní jídelna v praxi školního stravování
Michaela PEČENKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva