KLAŠKA, Dominik. \textit{Využití metody PCR pro identifikaci probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/5izkmh/.
KLAŠKA, Dominik. <i>Využití metody PCR pro identifikaci probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/5izkmh/.
KLAŠKA, Dominik. Využití metody PCR pro identifikaci probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/5izkmh/.
@misc{Klaska2021thesis,
AUTHOR = "Klaška, Dominik",
TITLE = "Využití metody PCR pro identifikaci probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích [online]",
YEAR = "2021 [cit. 2024-10-12]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/5izkmh/",
}
@misc{Klaska2021thesis,
AUTHOR = {Klaška, Dominik},
TITLE = {Využití metody PCR pro identifikaci probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích},
YEAR = {2021},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/5izkmh/},
URL_DATE = {2024-10-12},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Klaška
| jméno = Dominik
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Využití metody PCR pro identifikaci probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích
| url = https://theses.cz/id/5izkmh/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2021
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-12
| poznámka =
| jazyk =
}}