Nutričná analýza zloženia stravy a energetického príjmu vrcholových plavcov – Bc. Ivana Šuleková
Bc. Ivana Šuleková
Diplomová práce
Nutričná analýza zloženia stravy a energetického príjmu vrcholových plavcov
Nutriční analýza složení stravy a energetického příjmu vrcholých plavců
Anotace:
Šuleková, I. Nutriční analýza složení stravy a energetického příjmu vrcholových plavců. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020.Tato diplomová práce je zaměřena na nutriční analýzu složení stravy a energetického příjmu vrcholových plavců. V první kapitole je uveden úvod a cíle práce, druhá a třetí kapitola představují teoretickou část diplomové práce, kde jsou uvedeny priority sportovní …víceAbstract:
Šuleková, I. Nutritional analysis of food composition and energy intake of elite swimmers. Diploma thesis. Brno: Mendel University, 2020.This diploma thesis is focused on the nutritional analysis of food composition and energy intake of elite swimmers. The first chapter presents the introduction and objectives of the work, the second and third chapters constitute the theoretical part of the thesis …víceAbstract:
Šuleková, I. Nutričná analýza zloženia stravy a energetického príjmu vrcholových plavcov. Diplomová práca. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020.Táto diplomová práca je zameraná na nutričnú analýzu zloženia stravy a energetického príjmu vrcholových plavcov. V prvej kapitole je uvedený úvod a ciele práce, druhá a tretia kapitola predstavujú teoretickú časť diplomovej práce, kde sú uvedené priority …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Milena Matejovičová, Ph.D.
- Oponent: Soňa Bogdanovičová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie