Bc. Jiří KASAL

Diplomová práce

Vliv technologie a surovin na stabilitu nášlehu Marshmallow

Effect of technology and raw materials for marshmallow stability and whipping
Anotace:
Tato práce se zabývá problematikou nášlehu cukrovinky marshmallow. U této cukrovinky se velmi často objevují problémy poklesu nášlehu u některých vzorků ze stejných šarží při sklado-vání. Při poklesu nášlehu se podstatně zhoršuje vzhled, klesá objem výrobku a cukrovinka se špatně rozplývá na jazyku . Tyto jakostní problémy odradí část konzumentů. Cílem této práce je vytipovat, zmapovat a popsat faktory …více
Abstract:
This work deals with confectionary marshmallow. Some samples marshmmllows are shrinkled due to degradation of foam formation during stocking. The appearance of marshmallow does not look good due to decreasing of the volume. Key tar-get for marshmallow stability is improvement of the volume stability for all shelf life. This problem is caused by many factors especially type of gelatin, density, ions …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor: 14940

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KASAL, Jiří. Vliv technologie a surovin na stabilitu nášlehu Marshmallow. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin

Práce na příbuzné téma