Řízení objednávek zboží s omezenou dobou trvanlivosti – Ing. Jan Chocholáč
Ing. Jan Chocholáč
Disertační práce
Řízení objednávek zboží s omezenou dobou trvanlivosti
Management of Ordering Goods with a Limited Shelf Life
Anotace:
Tato disertační práce se zaměřuje na problematiku řízení objednávek zboží s omezenou dobou trvanlivosti, konkrétně na běžné pečivo v maloobchodních řetězcích. Nejdříve je zpracována literární rešerše zkoumané problematiky, jež se zaměřuje na specifika logistických řetězců v potravinářském průmyslu a řízení zásob v podnicích. Hlavním obsahem disertační práce je navržení, sestavení a aplikace metodiky …víceAbstract:
This dissertation thesis focuses on the management of the ordering goods with a limited shelf life, especially common pastry in retail chains. The literary research is processed firstly, it focuses on the specifics of the logistics chains in the food industry and inventory management in companies. The main content of the dissertation thesis is to design, to create and to apply the methodology for ordering …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 9. 2016
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 12. 2016
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Chocholáč, Jan. Řízení objednávek zboží s omezenou dobou trvanlivosti. Pardubice, 2016. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Pardubice. Dopravní fakulta Jana Pernera
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Dopravní fakulta Jana PerneraUniverzita Pardubice
Dopravní fakulta Jana PerneraDoktorský studijní program / obor:
Technika a technologie v dopravě a spojích / Technologie a management v dopravě a telekomunikacích: Management
Práce na příbuzné téma
-
Logistický systém ve výrobní společnosti - analýza efektivity toku materiálů a výrobků
Přemysl Rosa -
Identifikace nedostatků a návrh logistického řetězce v nově vzniklé potravinářské firmě
Ondřej Novák -
Analýza obalových technologií v potravinářském průmyslu z hlediska logistických operací
Vojtěch MRKVIČKA -
Implementace logistických technologií v potravinářském průmyslu
Ladislav VIGH -
Implementace logistických technologií v potravinářském průmyslu
Kamil ŽEMLIČKA -
Použití fuzzy logiky pro řízení autonomního robota - 2D mapování prostoru
Michal JALŮVKA -
Fuzzy logika - nástroj pro řízení systémů
David LÁBR -
Automatické řízení ventilace a klimatizace v budově s využitím fuzzy logiky
Filip Tomanec