Porovnání kvality lisovaných, extrahovaných a rafinovaných rostlinných olejů – Tomáš Hybner
Tomáš Hybner
Bakalářská práce
Porovnání kvality lisovaných, extrahovaných a rafinovaných rostlinných olejů
Comparison of the quality of screw-pressed, extracted and refined vegetable oils
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HYBNER, Tomáš. \textit{Porovnání kvality lisovaných, extrahovaných a rafinovaných rostlinných olejů}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/5ohqti/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.