Hodnocení zdravotních rizik faktorů pracovních podmínek v zařízení na zpracování cukrové řepy – Tomáš KŮRA
Tomáš KŮRA
Bakalářská práce
Hodnocení zdravotních rizik faktorů pracovních podmínek v zařízení na zpracování cukrové řepy
Health Hazard Assessment of Factors of Work-Related Conditions in Sugar Beet Processing Facility
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo vyhodnotit zdravotní rizika faktorů pracovních podmínek daného zařízení. Dalším cílem této práce bylo navrhnutí preventivních opatření na ochranu zdraví při práci a zařazení jednotlivých prací do kategorií. V zařízení na zpracování cukrové řepy se vyskytují dva rizikové faktory. Na zaměstnance působí rizikový faktor hluk a psychická zátěž. Byly stanoveny 3 výzkumné otázky …víceAbstract:
The aim of the bachelor thesis was to evaluate the health risks of working conditions factors of certain facility. The other objective of this thesis was to propose preventive measures to protect health when working and to categorize individual works. In the case of sugar beet processing equipment there are two risk factors. The employees are affected by the risk factors of noise and psychological …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 8. 2013
Zveřejnit od: 12. 8. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Dagmar Beníšková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KŮRA, Tomáš. \textit{Hodnocení zdravotních rizik faktorů pracovních podmínek v zařízení na zpracování cukrové řepy}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/5py8ff/.
Jak správně citovat práci
KŮRA, Tomáš. Hodnocení zdravotních rizik faktorů pracovních podmínek v zařízení na zpracování cukrové řepy. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.8.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 12. 8. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti
Jaroslava VACULÍKOVÁ -
Výroba cukru v Moravskoslezském kraji a její možná role v turismu
Adéla Valachovičová -
Technologie výroby mražených krémů a sorbetů
Jaroslav Samek -
POROVNÁNÍ TECHNOLOGIE VÝROBY OVOCNÝCH MOŠTŮ Z BIOPRODUKCE A KLASICKÉ PRŮMYSLOVÉ TECHNOLOGIE
Žaneta RACHVALOVÁ -
Podpory v sektoru výroby cukru s jejich návazností na rozvoj venkova
Kamila Lopatová -
Ekonomické zhodnocení výrobkové vertikály cukru
Martina Komárková -
Technologie výroby ovocných destilátů
Adéla Kotrlová -
Porovnání umělých sladidel a cukru (sacharózy) z hlediska škodlivosti na zdraví
Eliska Romankiv
Název
Vložil
Vloženo
Práva