Terézia Borovská

Bakalářská práce

Podnikatelský záměr založení nového podnikatelského subjektu v oblasti gastronomie

Business Plan for Establishing A New Enterprise Unit in Gastronomy
Anotace:
Hlavným cieľom bakalárskej práce je vytvorenie návrhu podnikateľského plánu pre založenie nového podnikateľského zámeru v oblasti gastronómie. Teoretická časť sa zaoberá zákonmi a právnymi úpravami a obsahuje základné informácie, čo je podnik, podnikateľ a podnikanie. Definuje postup pri založení spoločnosti s ručením obmedzeným, charakterizuje podnikateľský plán z hľadiska štruktúry a zásady spracovania …více
Abstract:
The main purpose of the bachelor thesis is to create a draft of a business plan for establish-ment of a new business unit in gastronomy. The theoretical part deals with legal rules and contains basic information about enterprise and entrepreneurship according to Slovak Law. It defines steps for creating a new business unit and also describes rules for creating a busi-ness plan structure. The following …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Borovská, Terézia. Podnikatelský záměr založení nového podnikatelského subjektu v oblasti gastronomie. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe