Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu – Bc. Milan VLACH
Bc. Milan VLACH
Bakalářská práce
Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu
Regional traditional gastronomy promoting tourism development
Anotace:
Práce se zabývá úlohou gastronomických zařízení při podpoře cestovním ruchu. Analyzo-vána je turistická destinace Svatého Kopečku u Olomouce. V první části práce jsou nastí-něna teoretická východiska k řešení daného problému, druhá část práce sleduje stav nabíd-ky regionální kuchyně zkoumaných provozoven popř. jiné činnosti, které cestovní ruch podporují. Výzkumná část analyzuje lokalitu pomocí analýzy …víceAbstract:
This work is about the role of catering facilities in promoting of tourism. The touristic destination of Svaty Kopecek u Olomouce is being analysed. Some theoretic solutions concerning this problem are outlined in the first part, quality of regional cuisine in these facilities or the activity aiming to promote tourism is being described in the second part. The locality is being analysed by means of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2009
Identifikátor:
11611
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2009
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VLACH, Milan. Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 22. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management a ekonomika