Barbora ZAJÍČKOVÁ

Bakalářská práce

Dostupnost lokálních potravin v Kolíně

Availability of local food in the city of Kolín
Anotace:
Práce je zaměřena na koncept alternativních potravinových sítí a zabývá se udržitelností a lokalizací zemědělsko-potravinového systému, což jsou témata rezonující v politických dokumentech na národní i mezinárodní úrovni, a to například v podobě tzv. City Region Food System, který podporuje FAO. Cílem práce je identifikovat dostupnost lokálních potravin na území města Kolín a analyzovat jejich nabídku …více
Abstract:
The research is focused on the concept of alternative food networks and deals with the sustainability and localization of the agri-food system, which are topics resonating in political documents at the national and international level, for example in the form of the so-called City Region Food System, which is supported by the FAO. The aim of the work is to identify the availability of local food in …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Zdeňka Smutná

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ZAJÍČKOVÁ, Barbora. Dostupnost lokálních potravin v Kolíně. Ústí nad Labem, 2024. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Přírodovědecká fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Přírodovědecká fakulta

UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

Přírodovědecká fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Geografie / Geografie