Eliška MACKOVÁ

Bakalářská práce

Zjištění konzumace ryb u vysokoškolských studentů

Findings on fish consumption among university students
Anotace:
Bakalářská práce se zabývala zjištěním konzumace ryb u vysokoškolských studentů. V teoretické části byly uvedeny základní informace týkající se ryb, jejich složením a významem z hlediska výživy. Mezi hlavní kapitoly jsem zařadila charakteristiku ryb, rozdělení ryb podle původu, složení ryb, výhody a rizika konzumace, těhotenství a konzumace ryb, produkty z ryb a potravinový řetězec. Podkapitolami jsem …více
Abstract:
The bachelor's thesis was concerned with finding out the fish consumption of university students. In the theoretical part, basic information regarding fish, its composition and its importance in terms of nutrition was presented. The main chapters included the characteristics of fish, classification of fish according to origin, composition of fish, benefits and risks of fish consumption, pregnancy and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2023
  • Vedoucí: Mgr. Vladislava Mizerová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MACKOVÁ, Eliška. Zjištění konzumace ryb u vysokoškolských studentů. Ostrava, 2023. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta