Petr KRPEC

Bakalářská práce

Míchané nápoje

Mixed drinks
Anotace:
Cílem mé práce je přiblížit široké i odborné veřejnosti základní suroviny, které se k míchání nápojů používají, náčiní, se kterým barmani pracují a samozřejmě také samotné míšené ná-poje, jejich druhy a příležitosti, při kterých se podávají. Praktickou částí práce pak bude uvést základní pravidla při hodnocení soutěží a návrh no-vých druhů míchaných nápojů.
Abstract:
The aim of this thesis is to describe to the general and professional public basic ingredients which are used for shaking of drinks, utensils which bartenders work with and also shaked drinks, their kinds and opportunities when they are served The task of the practical part is t mention basic rules at the evaluation of competitions and the suggestion of new kinds of shaked drinks.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Zveřejnit od: 2. 6. 2008
Identifikátor: 7999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KRPEC, Petr. Míchané nápoje. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.