Bc. Martina ZVONKOVÁ

Diplomová práce

Vliv dvouletého skladování na jakost tavených sýrů

Effect of 2-year storage on processed cheese quality
Anotace:
V současnosti jsou tavené sýry součástí bojových dávek potravin armád zemí NATO. Tyto bojové dávky potravin slouží pro zabezpečení stravování příslušníků Armády ČR a členů Integrovaného záchranného systému v krizových situacích. Cílem práce bylo zkoumání změn u sterilovaných tavených sýrů v průběhu 24 měsíců při třech různých skladovacích teplotách (6°C; 23°C a 40°C). Pro statistické zpracování kompletního …více
Abstract:
In present time, the part of the combat rations of armies of NATO countries there is the processed cheese. These combat rations are used for food emergency boarding of members of Army of the Czech Republic and integrated rescue system at their operation assignment. The aim of the work was study changes of sterilized processed cheeses within 24 moths of storage at three different temperatures (6°C; …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2008
Identifikátor: 8081

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ZVONKOVÁ, Martina. Vliv dvouletého skladování na jakost tavených sýrů. Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 20. 05. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.