Bc. Veronika Tioková

Diplomová práce

Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin

Quality Changes Characteristic of Long-term Stored Foods
Anotace:
V teoretické části diplomové práce byly charakterizovány krizové situace a stavy, které mohou nastat působením škodlivých sil a jevů vyvolaných činností člověka, nebo přírodními vlivy. Dále byly popsány možnosti zabezpečení stravování obyvatelstva, složek záchranného systému a vojáků v těchto situacích a také změny některých složek potravin, které mohou nastat během jejich dlouhodobého skladování v …více
Abstract:
The theoretical part of the diploma thesis deals with characterization of crisis situations and conditions, that can occur due to harmful forces and phenomena caused by human activities or natural influences. In addition, thesis describ how to secure the diet of population, rescue system and army in these situations, as well as changes in some food components that may occur during their long-term storage …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Zuzana Lazárková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Tioková, Veronika. Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe