Katalogizase a srovnání bojových dávek potravin ve vybraných státech – Veronika Richter
Veronika Richter
Bakalářská práce
Katalogizase a srovnání bojových dávek potravin ve vybraných státech
Cataloging and Comparison of Combat Rations in Selected States
Anotace:
Tématem této práce jsou bojové dávky potravin. Začátek je věnován seznámení s bojovými dávkami potravin u nás a seznámení s předpisy, které stanovují normy v celé této problematice. V dalších kapitolách nalezneme popis a porovnání potravinových dávek ve vybraných státech. V praktické části je uveden průzkum spokojenosti uživatelů a přesné porovnání dávek, které používá naše armáda s dávkami, které …víceAbstract:
The theme of this work is combat rations. The beginning is devoted to an introduction to combat rations in our country and the regulations that determine standards throughout this issue. In the following chapters, we find a description and comparison of food rations in selected states. The practical part includes a satisfaction survey, and an accurate compari-son of rations used by our military and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Richter, Veronika. Katalogizase a srovnání bojových dávek potravin ve vybraných státech. Kroměříž, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti zajištění stravování v krizových situacích v Uherském Hradišti
Pavlína Vavrošová -
Vývoj obsahu vybraných biologicky aktivních látek v potravinách v průběhu skladování
Tomáš Šopík -
Analýza rizik ve stravování v krizových situacích v obci Hlušovice
Lucie Krausová -
Možnosti zajištění stravování v krizové situaci v obcích mikroregionu Mezihoří
David Jánošík -
Možné varianty zajištění stravování v krizových situacích v Pustiměři
Tomáš HŮLKA -
Možnosti zajištění stravování celiaků v krizových situacích
Iveta Lenárdová -
Možné varianty zajištění stravování v krizových situacích v Bučovicích
Pavel ROKOS -
Systém logistické podpory zajištění stravování v krizových situacích v Přerově
Markéta KOKSOVÁ