Petra Dufková

Bakalářská práce

Hodnocení jakosti a autentičnosti ovocných šťáv

The evaluation of quality and authenticity of fruit juices
Anotace:
Literární část bakalářské práce zahrnuje látkové složení, technologii výroby a falšování ovocných šťáv. Praktická část této práce se zabývá analýzou 3 druhů 100% ovocných šťáv (jablečné, pomerančové a grapefruitové) zakoupených v maloobchodní síti. Celkem bylo hodnoceno 19 vzorků, u kterých byla stanovena hustota, rozpustná sušina, titrovatelné kyseliny, kyselina jablečná, citronová a askorbová. Mezi …více
Abstract:
The literary part of the bachelor´s thesis comprises of material composition, the technology of production and forging of fruit juices. The research in this thesis is dealing with the analysis of 3 different kinds of fruit juice (apple, orange and grapefruit) purchased in a retail network. There have been evaluated 19 samples in total, in which density, soluble dry basis, titratable acids, malic acid …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Petr Šnurkovič, DiS.
  • Oponent: Martin Dušek, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 6a1r99 6a1r99/2
8. 5. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
8. 5. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.