Martin Melzer

Bakalářská práce

Ekonomika výroby mouky

The economy of flour production
Anotace:
Práce se zabývá ekonomikou výroby mouky v autorem zvoleném potravinářském podniku. V teoretické části jsou uvedeny informace o pšenici, mouce a její výrobě.Praktická část je zaměřena na zhodnocení efektivnosti mletí mouky ve vybraném potravinářském podniku, Perla Otavy s. r. o. Efektivnost výroby byla sledována v průběhu let 2013 až 2018. Hlavními podklady pro zpracování praktické části práce jsou …více
Abstract:
This work deals with the economics of flour production in the selected food business. The theoretical part contains some pieces of information about the wheat and the flour and about the division of the Czech Republic into regions where the wheat is most cultivated, and where the wheat is most prosperous.The practical part is focused on the evaluation of the efficiency of flour milling in the selected …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 11. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Michal Malý, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 6d3j65 6d3j65/2
1. 12. 2020
Složky
Soubory
Mach, J.
1. 12. 2020
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.