Charakterizace autochtonních kvasinkových kultur vybraných vinic regionu VOC Modré Hory – David Klaudy
David Klaudy
Bakalářská práce
Charakterizace autochtonních kvasinkových kultur vybraných vinic regionu VOC Modré Hory
Characterization of indigenous yeast cultures from selected vineyards VOC Modré Hory region
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Eva Vlková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KLAUDY, David. \textit{Charakterizace autochtonních kvasinkových kultur vybraných vinic regionu VOC Modré Hory}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/6dwz1d/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva