Dynamika vzniku procesních kontaminantů při tepelném zpracování potravin – Ing. Helena Čápová
Ing. Helena Čápová
Diplomová práce
Dynamika vzniku procesních kontaminantů při tepelném zpracování potravin
The dynamic of processing contaminants formation under thermal treatment of foods
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČÁPOVÁ, Helena. \textit{Dynamika vzniku procesních kontaminantů při tepelném zpracování potravin}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/6gyxi0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.