Jaroslav Matejička

Bakalářská práce

Bio trendy vo vinárstve

BIO trendy ve vinařství
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá popisem ekologického vinařství a dalších možností zpracování vína tak, aby splňovalo požadavky BIO certifikace. Práce rešeršním způsobem zpracovává dostupné zdroje na toto téma. Věnuje se tak obecné charakteristice ekologického zemědělství se zaměřením na ekologické vinohradnictví a zpracování hroznů v souladu s ekologickými postupy. Také práce hovoří o jiných způsobech …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the description of organic viticulture and other possibilities of wine processing to meet the requirements of BIO certification. It includes research of available resources on this topic. Thesis deals with the general characteristics of organic farming with a focus on organic viticulture and processing of grapes in accordance with organic practices. The work also deals …více
Abstract:
Táto bakalárska práca sa zaoberá popisom ekologického vinohradníctva a ďalších možností spracovania vína tak, aby spĺňalo požiadavky BIO certifikácie. Práca rešeršným spôsobom spracováva dostupné zdroje na túto tému. V enuje sa tak všeobecnej charakteristike ekologického poľnohospodárstva so zameraním na ekologické vinohradníctvo a spracovanie hrozna v súlade s ekologickými …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Božena Průšová, Ph.D.
  • Oponent: Patrik Voda, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.