Jaroslav Matejička
Bakalářská práce
Bio trendy vo vinárstve
BIO trendy ve vinařství
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá popisem ekologického vinařství a dalších možností zpracování vína tak, aby splňovalo požadavky BIO certifikace. Práce rešeršním způsobem zpracovává dostupné zdroje na toto téma. Věnuje se tak obecné charakteristice ekologického zemědělství se zaměřením na ekologické vinohradnictví a zpracování hroznů v souladu s ekologickými postupy. Také práce hovoří o jiných způsobech …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the description of organic viticulture and other possibilities of wine processing to meet the requirements of BIO certification. It includes research of available resources on this topic. Thesis deals with the general characteristics of organic farming with a focus on organic viticulture and processing of grapes in accordance with organic practices. The work also deals …víceAbstract:
Táto bakalárska práca sa zaoberá popisom ekologického vinohradníctva a ďalších možností spracovania vína tak, aby spĺňalo požiadavky BIO certifikácie. Práca rešeršným spôsobom spracováva dostupné zdroje na túto tému. V enuje sa tak všeobecnej charakteristike ekologického poľnohospodárstva so zameraním na ekologické vinohradníctvo a spracovanie hrozna v súlade s ekologickými …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Božena Průšová, Ph.D.
- Oponent: Patrik Voda, Ing.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.