Průzkum trhu s netradičními druhy obilovin ve Zlínském a Jihomoravském kraji – Denisa Kočišová
Denisa Kočišová
Bakalářská práce
Průzkum trhu s netradičními druhy obilovin ve Zlínském a Jihomoravském kraji
Non-traditional Types of Ceral Market Research in Zlín and Southern Moravia Region
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá průzkumem trhu s netradičními druhy obilovin a pseudoobilo-vin. V první kapitole teoretické části jsou popsány tradiční druhy obilovin, jejich chemické složení a význam ve výživě. Další kapitola se zabývá netradičními druhy obilovin, jejich nutričními hodnotami a významem ve výživě. Blíže je popsána pšenice špalda, jednozrnka, dvouzrnka, kamut a některé další, méně známé …víceAbstract:
This thesis deals with market research in the non-traditional cereals and pseudocereals area. The first chapter of theoretical part describes traditional types of cereal, their chemical composition and significance in nutrition. The second chapter is concerned with non-traditional types of cereal, their nutritional value and importance in nutrition. The third chapter focuses on selected types of pseudocereals …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2013
Zveřejnit od: 14. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Kočišová, Denisa. Průzkum trhu s netradičními druhy obilovin ve Zlínském a Jihomoravském kraji. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 14. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Využití netradičních druhů obilovin pro výrobu běžného pečiva
Dominika Siudová -
Stanovení nutričních parametrů obilovin, jejich stravitelnost a vzájemné korelace
Veronika Konečná -
Kvalita osiv netradičních druhů obilovin
Ludmila Novotná -
Netradiční druhy cereálií, kamut a grünkern
Iva FRÝŽELKOVÁ -
Průzkum trhu s obilovinami pro lidskou výživu ve Zlínském regionu.
Andrea MINARČÍKOVÁ -
Nové a staronové obiloviny pro potravinářské využití
Klára Kramosilová -
Obiloviny a luštěniny ve výživě člověka
Rebeka VÖRÖSOVÁ -
Viry jako potenciální vektory pro obiloviny
Martin LUKÁČ