Zhodnocení trhu se skotem a hovězím masem v České republice – Tereza Fenclová
Tereza Fenclová
Bakalářská práce
Zhodnocení trhu se skotem a hovězím masem v České republice
Evaluation of the cattle and beef market in the Czech Republic
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá tématem Zhodnocení trhu se skotem a hovězím masem v České republice. Práce má za úkol přiblížit význam chovu skotu, základní charakteristiku plemen skotu, která se chovají v České republice, jejich tvarové a užitkové vlastnosti. Popsat maso a další produkty vzniklé úpravou jatečných těl skotu a vlivy působící na jakost masa. Dále popsat nákup a zpeněžování skotu a hovězího …víceAbstract:
The Bachelor thesis aims with the topic of evaluation of the cattle and beef market in the Czech Republic. The work aims to approximate the importance of cattle rearing, the basic characteristics of cattle breeds reared in the Czech Republic, their shape, and utility characteristics. Describe the meat and other products resulting from the treatment of bovine carcasses and the effects on the quality …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 3. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Aleš Hes, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program:
Podnikání a administrativa
Práce na příbuzné téma
-
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
Kristýna Horváthová -
Analýza determinant spotřeby hovězího masa v ČR
Jakub Fiala -
Dopady spotřeby hovězího masa na životní prostředí
David ZAJAROŠ -
Dopady spotřeby hovězího masa na životní prostředí
David ZAJAROŠ -
Analýza determinant spotřeby hovězího masa
Lenka Šťastná -
Vliv jakosti na zpeněžování hovězího masa
Karolína Wosková -
Komparativní analýza vývoje spotřeby vepřového, hovězího a drůbežího masa a masných výrobků v České republice a na Ukrajině
Yuliia Yefimova -
Změny kvalitativních znaků masa během skladování
Karolína ZIEGLBAUEROVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva