Výsledky veterinární prohlídky jatečného skotu v ČR – Bc. Pavlína ROUBOVÁ
Bc. Pavlína ROUBOVÁ
Diplomová práce
Výsledky veterinární prohlídky jatečného skotu v ČR
Anotace:
Cílem této práce bylo zpracovat přehled o výskytu a četnosti patologicko-anatomických nálezů na jatečných tělech skotu v České republice a srovnat s počty nálezů ve vybraném jatečném provozu za období 2015 - 2017. Taktéž byla sledována následná poživatelnost jednotlivých jatečných kusů skotu. Snahou bylo určit, jaké nejčastější patologicko-anatomické změny se vyskytují v České republice a ve vybraném …víceAbstract:
The aim of the thesis was to compile an overview of the incidence and frequency of pathological-anatomical findings in cattle slaughterhouses in the Czech Republic and to compare the number of findings in selected slaughterhouses for the period 2015 - 2017. The subsequent edibility of individual slaughter cattle body was also monitored. The aim was to determine the most common pathological-anatomical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jan Trávníček, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ROUBOVÁ, Pavlína. Výsledky veterinární prohlídky jatečného skotu v ČR. Č. Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zootechnika / Zootechnika
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
Adéla Zetková -
Produkce, zpracování a využití kachního masa
Michaela Daňková -
Produkce, zpracování a využití pštrosího masa
Zuzana Paráková -
Produkce, kvalita a technologie zpracování velbloudího masa
Veronika Sejbalová -
Vlastnosti a zpracování klokaního masa
Veronika Kouřilová -
Obohacování stájového prostředí pro dojený skot
Tereza Fidlerová -
Charakteristika svalových vláken v mase různých plemen skotu a její vztah ke kvalitě hovězího masa
Nicole Lebedová -
Produkce masa z faremního chovu (skot, jelení a daňčí zvěř) v ČR
Irena VLČKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva