Katarína Zástavková

Bakalářská práce

Možnosti uplatnenia topinamburu (Helianthus tuberosus L.) v potravinárstve.

Možnosti uplatnění topinamburu (Helianthus tuberosus L.) v potravinářství.
Anotace:
Bakalářská prace na téma: „Možnosti uplatnění topinamburu (Helianthus tuberosus L.) v potravinářství" se věnuje rostlině topinambur, její charakteristice, využití a účinkem na člověka. Teoretická část se zaobírá problematikou pěstovaní topinamburu, jeho nároky na stanoviště a podrobnější definicí morfologie, anatomie a chemického složení. Další část zahrnuje sklizeň, skladování hlíz a možnosti jejich …více
Abstract:
Bachalor thesis on the topic: „The possibilities of using topinambour (Helianthus tu-berosus L.) in the food industry“ is devoted to the topinambour plant, charasteristics, utilization and effects on human. The theoretical part deals with topinambour cultivation and habitat requirements. More detailed definition of morphology, anatomy and chemical composition. The next section includes harvest, tuber …více
Abstract:
Bakalárska práca na tému: ,,Možnosti uplatnenia topinamburu (Helianthus tuberosus L.) v potravinárstve“ sa venuje rastline topinambur, jej charakteristike, využitiu a účinkom na človeka. Teoretická časť sa zaoberá problematikou pestovania topinamburu, jeho nárokom na stanovište a podrobnejšou definíciou morfológie, anatómie a chemického zloženia. Ďalšia časť zahrňuje žatvu, skladovanie hľúz a možnosti …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta