Možnosti uplatnenia topinamburu (Helianthus tuberosus L.) v potravinárstve. – Katarína Zástavková
Katarína Zástavková
Bakalářská práce
Možnosti uplatnenia topinamburu (Helianthus tuberosus L.) v potravinárstve.
Možnosti uplatnění topinamburu (Helianthus tuberosus L.) v potravinářství.
Anotace:
Bakalářská prace na téma: „Možnosti uplatnění topinamburu (Helianthus tuberosus L.) v potravinářství" se věnuje rostlině topinambur, její charakteristice, využití a účinkem na člověka. Teoretická část se zaobírá problematikou pěstovaní topinamburu, jeho nároky na stanoviště a podrobnější definicí morfologie, anatomie a chemického složení. Další část zahrnuje sklizeň, skladování hlíz a možnosti jejich …víceAbstract:
Bachalor thesis on the topic: „The possibilities of using topinambour (Helianthus tu-berosus L.) in the food industry“ is devoted to the topinambour plant, charasteristics, utilization and effects on human. The theoretical part deals with topinambour cultivation and habitat requirements. More detailed definition of morphology, anatomy and chemical composition. The next section includes harvest, tuber …víceAbstract:
Bakalárska práca na tému: ,,Možnosti uplatnenia topinamburu (Helianthus tuberosus L.) v potravinárstve“ sa venuje rastline topinambur, jej charakteristike, využitiu a účinkom na človeka. Teoretická časť sa zaoberá problematikou pestovania topinamburu, jeho nárokom na stanovište a podrobnejšou definíciou morfológie, anatómie a chemického zloženia. Ďalšia časť zahrňuje žatvu, skladovanie hľúz a možnosti …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Edukace pacientů s onemocněním diabetes mellitus 2. typu
Viktoriia Demianiv -
Analýza nákladovosti léčby pacientů s diabetes mellitus 2. typu antidiabetickou léčbou SGLT2i a GLP1a
Eliška Turková -
Edukace pacienta s onemocněním diabetes mellitus 2. typu v ambulanci praktického lékaře
Tereza Holková -
Vztah mezi diabetes mellitus 2. typu a vybranými zhoubnými nádory
Gabriela Pešková -
Rehabilitácia u pacientov po cievnej mozgovej príhode s diabetes mellitus bez komplikácií a s diabetes mellitus s komplikáciami
Eva Ďurková -
Edukace pacientů s onemocněním diabetes mellitus 2. typu
Viktoriia Demianiv -
Léčebně-rehabilitační plán u pacienta s diabetem mellitem 2. typu
Markéta Kuchtíková -
Léčebně-rehabilitační plán u pacienta s diabetem mellitem 2. typu
Adéla Hovězáková