Biologicky aktivní látky v potravních surovinách, hodnocení rizika dietární expozice – Bc. Eva Forejtová
Bc. Eva Forejtová
Diplomová práce
Biologicky aktivní látky v potravních surovinách, hodnocení rizika dietární expozice
Biologically active components in foods, an assessment of the dietary exposure
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FOREJTOVÁ, Eva. \textit{Biologicky aktivní látky v potravních surovinách, hodnocení rizika dietární expozice}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/6vcpqw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.