Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti – Jaroslava VACULÍKOVÁ
Jaroslava VACULÍKOVÁ
Bakalářská práce
Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti
Development of production technology of sugar in the sugar Hrusovany Jevisovkou from 1989 to present
Anotace:
Záměrem této práce bylo srovnání technologie výroby cukru na základě odborné praxe, kterou jsem vykonávala během kampaně roku 1988 v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou a odborné exkurze, kterou jsem absolvovala v letošním roce. Zaměřila jsem se na rozdíly v technologii výroby cukru v tomto časovém rozmezí. Cílem mé práce je kompletně popsat technologii cukrovaru od příjmu řepy, těžení surové šťávy …víceAbstract:
The intention of this essay (nebo project nebo work) is the comparison of the sugar manufacturing technologies on the basis of practical training experience which I practised within the 1988 campaign in the sugar house Hrušovany nad Jevišovkou and the field trip which I passed out this year. I focused on the differences in the sugar manufacturing technologies in that space of time. The target of my …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
22746
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VACULÍKOVÁ, Jaroslava. \textit{Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/6wo53x/.
Jak správně citovat práci
VACULÍKOVÁ, Jaroslava. Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Výroba cukru v Moravskoslezském kraji a její možná role v turismu
Adéla Valachovičová -
Technologie výroby mražených krémů a sorbetů
Jaroslav Samek -
POROVNÁNÍ TECHNOLOGIE VÝROBY OVOCNÝCH MOŠTŮ Z BIOPRODUKCE A KLASICKÉ PRŮMYSLOVÉ TECHNOLOGIE
Žaneta RACHVALOVÁ -
Podpory v sektoru výroby cukru s jejich návazností na rozvoj venkova
Kamila Lopatová -
Ekonomické zhodnocení výrobkové vertikály cukru
Martina Komárková -
Technologie výroby ovocných destilátů
Adéla Kotrlová -
Porovnání umělých sladidel a cukru (sacharózy) z hlediska škodlivosti na zdraví
Eliska Romankiv -
Technologie výroby sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou.
Veronika Lavingrová