Ing. Marcela Tomanová

absolventská práce studenta CŽV

Stravovací návyky žáků SOŠ

Eating habits of secondary school students
Anotace:
Závěrečná práce se věnuje Stravovacím návykům žáků Obchodní akademie a Hotelové škole v Třebíči. Cílem bylo zjistit, jak se stravují tito žáci ve věku 15 až 20 let. Průměrný věk žáků činil 16,7 let. V teoretické části byly popsány živiny v potravinách, výživová doporučení a také vlivy na stravování adolescentů. Praktická část se zabývá popisem a zpracováním dotazníkového šetření. Dotazník byl vytvořen …více
Abstract:
The final thesis is devoted to the eating habits of students of the Business Academy and Hotel School in Trebic. The aim was to find out how these pupils aged 16 to 20 eat. The average age of the pupils was 16.7 years. In the theoretical part, nutrients in food, nutritional recommendations as well as influences on the diet of adolescents were described. The practical part deals with the description …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 8. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 9. 2022
  • Vedoucí: PhDr. Mgr. Kristýna Balátová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzdělávání