Vliv přídatných látek na vlastnosti těsta a jemného pečiva – Radka Jelínková
Radka Jelínková
Diplomová práce
Vliv přídatných látek na vlastnosti těsta a jemného pečiva
The effect of additives on the properties of dough and pastry
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Faměra, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JELÍNKOVÁ, Radka. \textit{Vliv přídatných látek na vlastnosti těsta a jemného pečiva}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/704xkb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva