Produkce masa v různých systémech chovu drůbeže – Ivan Řezáč
Ivan Řezáč
Diplomová práce
Produkce masa v různých systémech chovu drůbeže
Meat production in different systems of poultry husbandry
Anotace:
Předmětem diplomové práce bylo zhodnocení jatečné užitkovosti kuřat vykrmovaných v podmínkách ekologického chovu s kuřaty vykrmovanými v konvenčním chovu a v rámci ekologického chovu i v závislosti na věku. Kuřata byla v rámci konvenčního chovu vykrmována do věku 35 dnů, kuřata z ekologického chovu do 81 dnů věku. Na konci výkrmu bylo náhodně vybráno vždy po 10 kusech z každého systému výkrmu, pro …víceAbstract:
The subject of this thesis was to evaluate the performance of chickens fattened for slaughter in terms of organically reared broiler chickens in conventional breeding and under organic farming as well, depending on age. Chickens were within conventional breeding fattened until the age of 35 days, organically reared chickens and 81 days of age. At the end of the fattening were randomly selected every …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Lukáš Zita, Ph.D.
- Oponent: Gabriela Dlouhá, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Ekologické zemědělství / Ekologické zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Pastevní výkrm kuřat a kvalita masa
Eliška Suchanová -
Produkce a kvalita masa drůbeže ze speciálních výkrmů
Anna Švecová -
Výkrm kuřat a kvalita masa
Martin Soudný -
Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
Kristýna Najmanová -
Využití různých bílkovinných zdrojů krmiva ve výkrmu býků českého strakatého skotu a jejich vliv na kvalitu masa
Tereza Daňková -
Zrání masa a jeho využití v gastronomii
Dominik Nováček -
Pastevní výkrm kuřat a kvalita masa
Eliška Suchanová -
Technika prostředí v objektech pro výkrm kuřat
Pavel Šebelle
Název
Vložil
Vloženo
Práva