Bc. Iveta Šolcová

Diplomová práce

Senzorické vlastnosti jednotlivých druhů kávy používaných v České republice

Sensoric Properties of Different Types of Coffee Used In the Czech Republic
Anotace:
Diplomová práce se zabývá senzorickým hodnocením jednotlivých druhů káv. V teoretické části je zpracována literární rešerše k dané problematice. Byly stanoveny u třech vzorků kávy nutriční hodnoty a vlhkosti káv. Dle legislativní normy všechny splňovaly požadavek do 5 % vlhkosti. Při senzorickém vyhodnocení celého praženého zrna byl nejlépe hodnocen vzorek 2 a poté vzorek 1. Po přípravě nápoje a senzorickém …více
Abstract:
This thesis deals with the sensory evaluation of coffees. The theoretical part deals with the literature review on the issue. Were determined for three samples of coffee nutritional value and moisture content of coffee. According to legislative standards meet all the requirement to 5 % moisture. When the sensory evaluation of the roasted beans was best evaluated sample 2 and second-best was sample …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2013
Zveřejnit od: 14. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Šolcová, Iveta. Senzorické vlastnosti jednotlivých druhů kávy používaných v České republice. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 14. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe