Bc. Jana ŠLOSAROVÁ

Diplomová práce

"Francouzská kuchyně" - didaktické zpracování tématu

"French cuisine" - methodological elaboration of the topic
Anotace:
Práce představuje základní fakta a zajímavosti o francouzské kuchyni. Dále ukazuje, jak lze toto téma didakticky zpracovat a jaké aktivity mohou být při jeho výuce použity. Součástí práce jsou také důvody, proč téma francouzské kuchyně ve škole vyučovat a několik příloh, které jsou tvořeny pracovními listy k jednotlivým aktivitám.
Abstract:
The thesis presents the essential facts and interesting things about French cuisine. Furthermore, it shows the methodological elaboration of the topic and activities which can be used to teach it. A part of the work consists of reasons of teaching the topic of French cuisine in school. There are also several appendices formed by worksheets of the particular activities.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2012
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: PhDr. Sylva Nováková, PhD.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠLOSAROVÁ, Jana. "Francouzská kuchyně" - didaktické zpracování tématu. Plzeň, 2012. diplomová práce (Mgr.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogická