Hana Vetráková

Bakalářská práce

Přístup studentů ČZU v Praze k problematice plýtvání potravin

Approach of CULS students to the issue of food waste
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou plýtvání potravinami u studentů ČZU v Praze. Cílem bylo identifikovat chování studentů při zacházení s nespotřebovanými potravinami s ohledem na tuto problematiku. Zkoumané údaje byly získány za pomoci elektronického sběru dat. Následně byla provedena analýza a syntéza získaných dat pomocí programu Excel a pro testování statistických hypotéz bylo využito …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the issue of food waste by CULS students in Prague. The aim was to identify their behaviour when dealing with unused food with the respect to this issue. The data were obtained using electronic data collection. Afterwards, the data were analysed and synthesized using Excel and SPSS was used for testing hypotheses. The questionnaire survey itself focuses on approaches …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 3. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Petra Šánová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 7753k7 7753k7/2
25. 3. 2020
Složky
Soubory
Mach, J.
25. 3. 2020
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.